koirat

koirat

17. toukokuuta 2014

Agilitykisat, mätsäri ja virallinen näyttelykin! - ja opiskelua siinä sivussa..

Sain tehtyä viimeisen tentin ennen pääsiäistä, joten pääsiäislauantaina oli hyvä suunnata Pipsan kanssa kohti Mikkeliä ja MAH:n agillitykisoja. Ensimmäiset ulkokisat! Kolme rataa: kaksi agi ja yksi hypäri. Eka agiradalta 10 ( virheet tulivat kepeiltä) aika -3,62, sij. 10/26. Toiselta agiradalta taas kepelitä vitonen - sen pujottelun aloitus, aika -5,38 ja sijoitus 3./26 :) Hyppyradalta tuli myös 10 (kepit taas), aika -10, 67 ja sijoitus 6./19. Harmitti ihan vietävästi nuo keppivirheet, kun radat muuten sujuivat hyvin. Mutta toisaalta - "Porche" oli mainio ja ohjattavissa :)
kuvat co Eeva Pitkänen

 Sitten pääsisäissunnuntaina Lappeenrannan koiranäyttelyyn shelam Saimin kanssa.  Saimia jänskätti ihan hirveästi, mutta esiintyi silti yllättän hyvin. Talven näyttelyharkoista oli tosiaan apua.
Maximi kokoinen.Sopiva luustoinen, tässä vaiheessa vielä kapealinjainen, mukavasti käyttäytyvä narttu. Pää ja eturinta ovat kesken kehityksen. Loiva alasasettuntu otsapenger. Tässä vaiheessa pää on pitkä ja kapea. Turhan alas asettuneet korvat. Varmaasentoinen häntä. Liikkuu reippaasti ja mielellään. Kapea taka-askel. Kiva käytös. Tarvitsee aikaa. 
Nuorten luokan H  - olen tyytyväinen tulokseen :)


Vappuna oltiin IKK:n mätsärissä: Pii sai punaisen nauhan isoissa koirissa, mutta ei sijoittunut.
Hermanni oli veteraaneissa punaisten 4.
Saimi pienten sinisten 1. :)

ja lopulta BIS 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti