koirat

koirat

4. huhtikuuta 2015

Pentusia :)

Sain torstaina 26.3. kuuden aikoihin Astalta viestin, että Saimi alkaa synnyttää.
Ensimmäisenä klo 7.08 syntyi tyttöpentu, jonka paino oli 186g. 
Sain kuvan melkein heti - Saimi oli aika hämmentyneen näköinen  :) 
Mutta homma alkoi sujumaan, kun toinen tyttö syntyi klo 7.50, 187 g ja viimeisenä sitten poika klo 8.10 , 176 g. Siis kolme napakkaa pentua!

Pääsin samana iltana katsomaan Saimia ja pieniä pentusia. Saimi hoiti jo hyvin osaavasti pieniään. 




Nyt pennut ovat jo reilun viikon vanhoja ja kasvavat vauhdilla! Itseasiassa ovat aika pullukoita, Saimilla tuntuu maitoa riittävän. 







Kävin Hermannin kanssa 29.3. Kotkassa kisaamassa kaksi agirataa. Eka rata meni hyvin, mutta tuloksena yliaikanolla! Sijoitus kuitenkin 4./22 . Radalla oli useita takakiertoja, jotka ilmeisesti "söivöt" vauhdin. Toisella radalla H: jätti viimeisen keppivälin pujottelematta, ja sen korjaaminen vei aikaa. Tuloksena 5 ja yliaikaa. Nyt keskitytään vahvistamaan kuntoa ja treenataan maltillisesti. Seuraavat kisat on ehkä huhtikuun puolessa välissä.

Auspai Pipsan varvas oli jo melko hyvä, kun kaksi viikkoa sitten kynsi sattui uudelleen metsälenkillä jäisellä polulla. Kynnen juuresta tuli verta ja varvas tulehtui. Pii sai antibioottikuurin, joka tehosi hyvin ja nyt taas etutassu näyttää hyvältä. Hallitreenit ovat olleet rallytokoa ja tokoa, ja Pii tekee aivan mielettömällä innolla, kun pääsee edes jotain tekemään. Piin osalta rallytoko ja toko harjoitteu jatkuu, agility on edelleen tauossa. 
Pipsan päänalunen voisi olla pehmeämpikin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti