koirat

koirat

25. helmikuuta 2017

Treenejä ja studiovalokuvat :)

Helmikuun loppu jo häämöttää, enkä ole ehtinyt päivittämään tätä blogia....
Treenit koirien kanssa on jatkuneet entiseen malliin. Aussie Pii käy kerran viikossa rallytokotreeneissä; hiotaan voittaja-luokan juttuja, mutta valmiita ne eivät ole ainakaan vielä tänä keväänä. Kävimme jopa kokeilemassa kisaamista, mutta Piitä ei kiinnostanut yhtään tehdä "temppuja". Eli jatkamme harjoittelua etsien samalla hyvää virettä :)
Sheltti Saimi käy satunnaisesti treenaamassa agilitya, mutta edelleen tietyt kuviot eivät vaan sovi Saimille - tulee "hyytyminen" ja agi ei olekaan kivaa. Joten juoksemme mukavia, helppoja ratoja :)
Pyrri Hurman kanssa ollaan päästy käymään helmikuun ajan 1-2 kertaa viikossa lämpimässä hallissa treenaamssa agilitya! Sen lisäksi kerran viikossa Hurma on tehnyt hyppytekniikkaa: perussarjaa ja liikkuvaa hyppy- sarjaa, jossa viimeisenä on okseri. Muut rimat ovat nyt 20 cm ja välit 6 jalkaa, paitsi viimeinen väli on 9 jalkaa ja okseri alussa 40/50. Nyt on ensimmäinen hyppytekniikka treenikuukausi takana ja Hurma hyppää viimeisen 50/60 cm eikä mene enää riman ali!
Tässä hidastettuna 23.2. harkka; 


Tammikuun lopussa pääsimme koirahallilla järjestettyyn  studivalokuvaukseen.
kuvat  Studio Taikalyhty
Hermanni 12 v 10 kk, Saimi 4,5 v, Hurma 1 v 9kk ja Pii 8,5 v


2 kommenttia:

 1. Hieno hyppytreeni ja hienot valokuvat. Mie tykkään eniten tuosta alimmaisesta jossa Hurma ja Pii ovat maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minustakin hyvä kuva! Ja Hurma edistyy hyvin hyppytekniikalla. Hurmahan hyppää suoraan ylöspäin ihan mielettömän korkealle. Nyt vaan pitää saada hiottua hyppyä ylös ja eteenpäin suuntautuvaksi. On muuten kaverilla aika vahvat takareidet :)
   Tuula

   Poista