koirat

koirat

20. elokuuta 2017

Hurma; FI MVA!!!

Mutta ensin agilitykuulumiset. 

29.7. 2017 käytiin Varkaudessa kisaamassa kolme rataa maxi 1:ssä. Eka agiradalta toisen aidan ohitus ja käynti kolmannella esteellä ( A) , jonka jälkeen tehtiin rata puhtaasti, mutta siis HYL. Toinen agirata käynnistyi hyvin, mutta sitten kepeiltä ohi, ja Hurma kiinnostui kehän ulkopuolella olevista shelteistä liikaa - poistui kehästä. No tulihan se takaisinkin ja taas rata puhtaasti loppuun, mutta HYL. Viimeinen rata oli hypäri, mutta liekö lämmin ilma vaikuttanut, että Hurma oli tosi väsynyt. Kieltoja esteiltä tuli kolme eli HYL. 
Nämä olivat ensimmäiset kisat, josta emme saaneet minkäälaista tulosta. 

5.8.2017 Hamina: ensimmäinen agirata 0. aika -11, 7, sij. 3. Toinen agirata 0, -11,39 , sij 1. ja SERTI! Siirto kakkosluokkaan! 😊
kuva Petri Hiironen/Koirakuvaus.fi
tuore kakkosluokkalainen
Sitten kisatiinkin hyppyrata jo maxi 2:ssa. Nyt kielto renkaalta, mutta muuten puhdas rata, tulos 5, aika - 5.61. Kaikilla radoilla rimat olivat 55 cm. 

Sitten Kotkaan tiistaina 8.8. 2017; olin ilmoittanut Hurman Kotkan iltakisoihin jo ennen Haminan koísoja, joten nyt siis kakkosiin. Hurma pääsi Kotkassa ennen kisoja lenkille ihanan äitikoiran Aunen kanssa.

Itse kisat sitten: rimat 60 cm. Hurma teki hyppyradan ja toisen agiradan virheittä, mutta kumpikin rata oli yliaikainen. Toisella agiradalla tuli kaksi kieltoa kepeiltä ja yliaikaa tietenkin. Nuo 60 cm hypyt "syövät" vauhtia. Hurma hyppää kyllä ihan hyvin, mutta aikaa menee korkeushyppyyn. Hypärillä sijoitus kuitenkin 3. 
Hurman hypärin kuvaus Seija Vikman


Ja näistä kuvista näkee, että 60 cm hypytkin menee....
kuvat Noora Virtanen


Ja sitten yksi näyttelytulos Luumäki ryhmänäyttely 12.8.2017, Maija Lehtonen

Tottakai Enks Oo Fakiiri on hurmaava prinssi, ja nyt hyvänmielenvalion lisäksi myös Suomen muotovalio eli on se ihan oikea pyrri 😀. Kolme näyttelyä ja kolme sertiä; täysi ylläri, sillä eihän minulla ole koskaan aiemmin ollut mitään "näyttelykoiraa" . Iso kiitos Hurman kasvattajalle Seijalle tästä ihanasta koirasta, ja Hurman "kummitädille" Raijalle kaikista vinkeistä ja avusta. Kiitos myös Imatran kennelkerhon näyttelykouluttajille!

Hurman arvostelu 12.8.2017: " Reilu 2 v. Erinomainen tyyppi. Oikeat rungon mittasuhteet.Hyvin miellyttäväilmeinen pää. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Runko saa tilavoitua. Tasapainoiset tyypilliset kulmaukset. Hieman korkea-asentoinen häntä.Liikkuu edestä leveästi, muutoin hyvin. Miellyttävä käytös." 

ERI SA PU1 SERT ROP => FI MVA

kuva Lotta Luukka-Vuorela


FI MVA Tottaki Enks Oo Fakiiri, Hurma 💗


2 kommenttia: