koirat

koirat

25. helmikuuta 2018

Hiljaiseloa Helmikuussa

Alkuvuosi on mennyt toteutellessa uuteen treenipaikkaan - ja rytmiin.
IKK:n halli on pienempi kuin Wuoksen, mutta siisti! Ja sinne pystyy hyvin varaamaan myös omatoimitreenivuoron, jos haluaa. Meille on riittänyt ihan  normitreenit, vain hyppytekniikkaa olen käynyt harjoittelemassa Hurman kanssa muutaman kerran.

"Viikko-ohjelma" alkuvuonna 2018
- maanantaisin on minun soittotreenit Imatran Puhallinorkesterissa
- joka toinen tiistai käydään Hurman kanssa LPR:ssa Etelä-Karjalan Koiraurheiluhallilla Katin agilitytreeniessä. On kiva treenata puolilämpimässä hallissa ja kivassa seurassa! Samassa ryhmässä on neljä koirakkoa.
- keskiviikkoisin on IKK:lla Hurman tokotreenit ja sen jälkeen agility pienryhmätreenit.
- torstaisin on aussie Piin ja pyrri Hurman rallytokotreenit IKK:lla.
Perjantai on vapaapäivä 😊Ja viikonloppuna yritän käydä aikakin yhden pitkän metsälenkin, jolloin kaikki kolme koiraa saavat olla myös irti. Viikolla on tietenkin normilenkitykset. Rallytokoajuttuja toki treenataan myös kotona lähes päivittäin. Ja välilllä otetaan rennosti!


Helmikuun alussa Saimaan jäällä - Saimi ja kaksi saimaannorppaa :)

23.2. Hurma

Aurinkoa, pakkasta, loma 23.2.


Tarkoituksen oli aloittaa Hurman kanssa kisaaminen agilityssa kolmosluokassa ja pikkumaxina 18.2. , mutta minun raju vatsatauti sotki suunnitelmat.
Kun ei päästy kisaamaan. niin katsottiin kisoja Lau:n livestreamista
Hurma kävi helmikuun lopussa ensimmäisen kerran hierottavana! - Ja palaute Hurman kunnosta oli parempi kuin  luulin! Kiitos Jonna, Koirahieronta Haukahdus

"Status:
Sivuliikkeet kauniit, takaliikkeeissä ahtautta kintereiden osalta. Reipas, hieman stressaantunut hierontaa aloittaessa, loppua kohden kuitenkin rentoutuneempi. Aktiiviseksi harrastuskoiraksi hyvässä kunnossa. Kireyttä havaittavissa molemmissa etujaloissa kolmipäisessä olkalihaksessa, pinnallisessa pakaralihaksessa ja takajalkojen kaksoiskantalihaksissa.
Käynnillä hoidettu:
Hurma käyty lämmittävin ottein kauttaaltaan läpi. Lihaksisto hyvän oloinen ja suurimmalti osin kireyksiä saatiin helpotettua pelkästään tällä käynnillä. Työstettäväksi jää erityisesti etujalkojen kolmipäiset olkalihakset."


Kisaamisen aloittaminen siirtyi siis parilla viikolla eteenpäin, mutta eiköhän me ehditä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti