koirat

koirat

17. kesäkuuta 2018

Ja taas agilitya....


Voi miten lämmin toukokuu oli!
Ja miten nopeasti aika on mennyt! 

28.4.2018 agikisat Mikkelissä Arto Laitisen radoilla. Ja nyt saatiin vihdoin viimein ihan oikea 0-tulos! Agilityratadalta  -2.85 ( nopeus 3,79) sij. 3. 😊Jee!!!

1.5.2018 agikisat LPR:ssa Pertti Siimeksen radoilla. Nyt agiradalta yliaikanolla, mutta sijoitus 2. 

Kuva Anne Lind
3.5.2018 Hurman synttärit; FI MVA, RTK 1, RTK 2 Tottakai Enks Oo Fakiiri 3 vuotta 


Hurma 3 vuotta 
13.5.2018 agikisat Pyhtäällä Jouni Kauton radoilla. Nyt metsä houkutteli Hurmaa liikaa, ja jokaisella kolmella radalla yliaikaa, ja kaikilla radoilla sijoitus 4. Video Teija Hinkkanen


27.5.2018 agikisat Imatralla Hannele Lummeranna radoilla.
Viiden nelossijoituksen (4. sij. 5 kertaa) jälkeen kaksi kolmossijaa ( 3. sij. 2 kertaa) tuntuu aika kivalta! Pikkupyrri jaksoi  juosta neljä rataa, joista viimeinen oli paras! 


3.6.2018 agikisat Varkaudessa Henri Luomalan radoilla.
Pari koirakkoa ennen meitä kisasi juoksuinen narttu. Tämän ohjaaja jäi radan jälkeen leikkittämään koiraansa juoksusuoja-astian viereen ennen kuin puki suojat, ja sen jälkeen hän siirtyi koiransa kanssa radan reunalle! Todella ajattelematonta käytöstä. Kun kerran juoksuiset nartut saavat kisata, niin ei silti pitäisi tieten tahtoen aiheuttaa ylimääräistä kiusaa nuorille uroksille..👿

Mutta vaikka hyvät tuoksut veivät Hurmaa kahdella agiradalla,niin ensimmäiseltä radalta ( hypäri) kuitenkin tulos! - 2.72 sij 3. 😀 ja upea etenemä meille; 4.12 .
Siinäpä ne viralliset kisat olivatkin tältä keväältä ja alkukesältä
Niiden lisäksi touko-kesäkuussa käytiin kaksi kertaa Wuoksen agilityepiksissä, ja  toisesta kisasta Hurmalle  upea nollarata ja voitto!

Itse oli IKK:n agiepiksissä tuomarina 9.6 ja Hurma "0-koirana".
kuva Jorma Vepsäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti