koirat

koirat

23. maaliskuuta 2019

PAVA, pakko vaihtaa kakkosluokkaan :)

Niinhän siinä sitten kävi, että Hurma sai kahdeksannen ( 8.) 0-tuloksen pikkumaxeissa agilityn ykkösluokassa 10.3.2019. Eka radalta, joka oli hypäri, saatiin vitonen, kun Hurma pysähtyi kepeille, mutta agilityrata oli virheetön ja siirto kakkosluokkaan väistämätön :)

Laskeskelin, että kisasimme 13 rataa ykkösissä, ja kaikilta radoilta saatiin tulos, ja näistä 12:lla oltiin palkinnoilla. Tavoite täyttyi: löysimme vauhtia, puomin suorittaminen parani ja oli kivaa!


Ensimmäiset 2.luokan kisat käytiin 16.3. Lappeenrannassa. 
Nyt haastetta riitti, sillä olin itse kovin flunssainen ja Hurmalla oli käynyt tyttövieras edellisenä iltana! Radat sujuivat kuitenkin yllättävän hyvin: Hypäriltä vitonen, kun Hurma pysähtyi kepeille haistelemaan. (Ykkösluokissa oli kuulema ollut pari juoksuista narttua). Sama toistui ensimäisellä agilityradalla, ja lisäksi puomin alastulosta vitonen. Viimeisellä agiradalla päätin, että nyt kepit suoritetaan oli mikä oli. Käskytin napakasti, varmistin puomin alastulon ( mikä ei ollut hyvä juttu - alkoi hidastelemaan) . ja tehtiin puhdas rata eli ensimmäinen LUVA!


Harkkahallissa puomi ja kepit menivät kuluneella viikolla aivan hyvin, eli minun pitää vaan rentoutua kisoissa, ja antaa mennä! 

Niin kuin jo kerroin; Hurmalla kävi 15. ja 16.3 tyttöpyrri Hulda kylässä 😊
https://kennelsalokannel.weebly.com/pentuja.html

Hulda, SALOKANNEL DALLARA, kuva Jaana Mikkanen
Nyt odotetaan kevättä, ja mahdollista ihanaa perhetapahtumaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti