koirat

koirat

29. kesäkuuta 2019

Kesän 2019 alun kuulumiset

Paljon on ehtinyt tapahtumaan reilun kuukaudena aikana: 

26.5. 2019 Kymen kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskisat Kotkassa.
Kisattiin Hurman kanssa ensimmäisen kerran syksyn jälkeen kolmosluokassa ja tunne oli ihana!  Voi Hurma 
Eka radalta (hypäri) yliaika 0 ( yliaika 0.09 ) Ja agiradalta kolmanneksi viimeiseltä esteeltä hylky - mutta Hurma oli super eli kyllä me jatkamme kolmosissa! 


video Mervi Laakso

Tällaistakin on sattunut yhden työpäiväni aikana: 


Tänään on tapahtunut jotain töissä ollessani! Olisikohan syynä yritys syödä jokin pistävä hyönteinen 🐝 
Toisessa etutassussa on hieman turvoksissa oleva kohta, ja yläleuassa on kunnon turvotus . Hengitystiet on kuitenkin ok, ja ruoka maistuu. Turvotus onneksi laski reilussa vuorokaudessa ilman lääkkeitä. 

1.6.2019 Hurma mitattiin vielä kerran, ja tulos 43,4 cm eli pikkumaxihan Hurma on. Onneksi hyppykorkeudet ovat nykyisin siedettävät, 40 - 50 cm. 
2.6. Wuoksen agilitykisat, 4 rataa: hypäreillä keppiongelmia, mm. "tyttöhajujen" kanssa, mutta toiselta agiradalta 0- tulos, sij.4 ja toiselta puomilta 5, mutta sij 3.

0-radan video Teija HinkkanenWuoksen mölliagikisoissa 12.6.2019; Pii seuralaisena, Saimi juoksi putkirallin ja Hurma kilpailijoitten radan. Kivaa oli!

Sitten vielä rallytokoa IKK:n kisoissa MES-luokassa 15.6.2019.
Aikamoinen harmitus jäi päälle, sillä Hurma ei ollut ollenkaan oma itsensä! Nenä jäi maahan kaikissa niissä kohdissa, missä edeltävät koira olivat istuneet. Jouduin keskyttämään molemmat radat tämän ongelma vuoksi. Minulle jäi epäily, että meitä edeltävällä koiralla oli joko juoksut alkamassa tai juuri loppuneet, niin voimakasta tuo Hurman hajujälki haistelu oli!
video Mervi Laakso


Perinteinen Juhannusaatto; agilitykisat Tanhuvaarassa 😊. Nyt suurin ongelma oli helle, + 27 tai jotain. Minä hyydyin rata radalta, mutta Hurma pääsi onneksi uimaan monta kertaa! 
hypärin video Mervi Laakso; tämä hylkyrata oli meidän paras!
Harmiksemme niitä Hurma-Hulda pentuja ei sitten tullutkaan, mutta 15.6. jopa hieman yllärinä meille muutti Saksan maalta pitkäkarvainen pyreneittenpaimenkoirapoika, Syke 💖. 
 Teen hänestä aivan oman päivityksen blogiin heinäkuun aikana. 

kuva Tanja Salokannel

Syke , 9 viikkoa

1 kommentti:

  1. Tuo haistelu on kyllä ärsyttävää, toisinaan Taavi tekee samaa, juoksuhajut vaan vie voiton kaikesta muusta.

    Onnea pennelistä!

    VastaaPoista