koirat

koirat

21. kesäkuuta 2021

Elämä jatkuu

 On ollut uskomattoman vaikeaa jatkaa tämän blogin päivittämistä. Blogini on aloitettu 29.8.2008, silloin kun aussie Pipsa tuli: https://shasta.vuodatus.net/lue/2008/08/eka-viikko.

Aluksi päivitin blogia jopa viikottain. 2012 vuodatus.net hävitti suurimman osa blogin valokuvista, jolloin siirryin bloggeriin. Ja jatkoin kuulumisten päivittämistä noin kerran kuukaudessa. Tästä tuli "koirapäiväkirja". Vielä tulee aika, kun pystyn lukemaan Pipsan  elämästä, mutta nyt vielä on liian aikaista. 

Mutta elämä jatkuu. 19.4. 2021 perheeseemme muutti Keiju, Hurman tytär, Salokannel Moonlight Fairy, synt. 24.2.2021.Aika on mennyt totutellessa uuteen pentuun. Keiju on hyvin sosiaalinen tapaus, kaikki ihmiset ovat  Keijun mielestä ihania. Vieraita koiria lähestytään varovaisemmin, mutta uteliaasti. Huhti - toukokuussa oli kylmä, joten jouduin etsimään pennulle vaatteita!Ja leikkihän on pennun työtä, siinä auttaa Syke.


Aussie Pipsa joskus aikoinaan aloitti kuumana kesäpäivänä tämän kuopan Juhannusruusun alle ja edelleen kuoppa syvenee......


Ja sohvallekin olisi kiva päästä...Isänsä tytär 😂
Pesonen ja Viiru on paras ohjelma Hurman ja kai Keijunkin mielestä. ( pahoittelut vinosta kuvakulmasta, oli kuvattava salaa.24.5. 2021 3 kk täyteen!
Keiju 🧚‍♀️ keijukainen kasvaa nopeammin kuin isänsä Hurma, Keiju painoi 3 kk ikäisenä 5.8 kg. Keiju sai ekan rokotuksen 10-viikoisena, ja kulkenut mukana rallytoko ja agilityharkoissa ja kilpailuissa. Matkustaminen sujuu hyvin eikä vieraatkaan paikat pelota.


Yritys saada ulkona kaikki kolme samaan kuvaan


Hurman ja Sykkeen kuulumiset yritän ehtiä kertomaan piakkoin. 

Tämä kuva on Mervin ottama JSP_SM-kisoissa Kuopiossa 20.6.2021.1 kommentti:

  1. Luopuminen tavalla tai toisella on aina raskasta. Elämä jatkuu silti ❤

    Kiva lukea teidän kuulumisia ja ois ihana nähdä Keijua!

    VastaaPoista