koirat

koirat

2. kesäkuuta 2012

Mölliagia ja vähän virallisempaa...

Keskiviikkona 16.5. seuramme järjesti epäviralliset agikisat.
 Pii kisasi kaksi rataa; minun kanssa ns.mölliradan, jolta tietenkin tuli hyl, koska Pii on startannut virallisissa kisoissa. Ykkösten radan P tekikin sitten Anun kanssa. Anun omat koirat ovat huskyja, joista kahden kanssa Anu harrastaa agilitya!
Pii menee Anun kanssa tosi nätisti. Vauhti on hitaampaa kuin minun kanssa, mutta meno on siistimpää ja hiljaisempaa. Sitä oli ilo katsoa. Anu kuitenkin unohti radan ja Pii ehti hypätä yhden aidan väärästä suunnasta :(
Mutta muuten siis ok rata.
Hermannin kanssa tein 2-3 lk radan, jolla keinun jälkeinen aita oli väärä - olin niin iloinen keinun loistavasta onnistumisesta, että ohjaus oli auttamattomasti myöhässä. 
Tässä Roosan ottamia kuvia möllikisoista.Anu ja Pipsa :)


"Porsche" kiitää

Jäärä

Kuvat Roosa Heikura

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna seuramme järjesti sitten viralliset agikisat.
Ilmoitin kisoihin vain Hermannin: Piin kanssa lähtöjä harjotellaan sekä "rauhallisempaa" menoa, joten P kanssa tyydyn toistaiseksi vain möllikisoihin.

Kaikki kolmosten radat olivat agiratoja ja joka radalla oli kaikki kontaktiesteet! Eka radan "hölmöilin" jo heti alussa: erittäin huono vienti ns. pimeän kulman putkeen eli H haki putken väärän pään. No sen jälkeen rata tietysti sujuikin. Toka rata meni upeasti, itse hätäilin puomilla ja siltä alastulokontakti virhe. Mutta vitostuloksella, joka oli alle ihanneajan, oltiin kuitenkin 2.!!!!!! Viimeisellä radalla jo alusta alkaen Hermanni kaarrokset olivat laajoja ja lopulta huonolla ohjauksella H karkasi väärälle esteelle. Mutta olin kaikenkaikkiaan tosi tyytyväinen pikkusheltiin, se kulkee niin kuin ohjaan. Ja mikä parasta; H suoritti keinun joka radalla tyylipuhtaasti :)
Sunnuntaina kisasivat 1. ja 2 luokat. Olin kisatalkoissa aamusta iltaan asti. Otin silti Piin mukaan ja pääsin välillä harjoittelemaan P kanssa paikallaanoloa kisatunnelmassa. Tosi hyvä harkkatilanne: kuulutuksia, muita koiria ja vieras kenttä. Viidennellä harjoituskerralla harjoitusesteillä Pii teki jo loistavaa agilitya :) Ja kesti paikallaan odottaen lähtökäskyä. JES!
Hermanni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti