koirat

koirat

22. kesäkuuta 2012

LAU:n iltakisat 12.6.2012; mini 3 ja Purina Cup-osakilpailu

Ensimmäiselle lomaviikolleni sattui naapurikaupungin agilityseuran järjestämät ilta-agikilpailut. Ykkösten kisoihin en Pipsan kanssa päässyt, koska olin lupautunut SaiSet:n (Saimaan Seuratanssijat) lavakauden avajaisiin Pistohiekan lavalle tanssimaan näytöksessä argentiinalaista tangoa. Ykkösten kisailta ja avajaisilta sattuivat nimittäin samalle illalle....
Mutta Hermannin kanssa käytiin tiistaina kolmosten kisoissa. Tuomarin oli Sami Topra.
Agirata oli kiva, tarkkaa ohjausta kuitenkin tarvittiin. Ennen keinua minulta "hukkui" rata. H oli niin nopea, etten ehtinyt kunnolla keinun oikealle puolelle ja H tuli keinulta alas hieman sivusta. En nähnyt, tuliko siitä kontaktivirhe vai lentokeinu. Sitten rata kuitenkin jatkui vauhdikkaasti; esim. lopussa ennen puomia oli kaksi suoraa putkea! Puomilla olin kuitenkin H:n edellä ja oletin tehneeni myös alastulokontaktin ohjauksen kunnolla, mutta olin vapauttanut H liian aikaisin ja siltä kontaktivirhe :(  . Lopputulos:  aika 40,07, nopeus 4,12 m/s, aikavirhe -5,93, tulos 10 ja sijoitus 8/20. Hermannilla oli minien nopein aika!
"miniformula" :)
kuva Miira I.

Sitten vielä hypäri toisena ratana. Helppo alku, ehkä liiankin helppo, sillä H komensi minua viisi ensimmäistä estettä ja se ei ole hyvä merkki. Yritin ryhdistäytyä ja saada ohajuksen sujuvammksi - ja sitten mentiin. Keppikulma oli meille haasteellinen, joudun vetämään H:a taaksepäin ennenkuin käskytin kepeille. Kepit päättyivät kehän laitaan, ja sitten käännyttiin 90 astetta suoraan putkeen. Kun kepit onnistuivat, rentouduin ja ohjasin Hermannia mahdollisimman paljon edestä. Tulos: aika 39,60, nopeus 4,01 (minien toiseksi nopein), aikavirhe -2,40, ei ratavirheitä 0 ja sijoitus 2./19. Jos koiria olisi ollut 20, olisimme saaneet sertin.....

Sitten yllätyksenä Purina-Cup osakilpailun tulos! Olin kokonaan unohtanut, että kisat olivat yhteistuloksella myös osakilpailu.
Kilpailu 12.6.2012 A agilityrata, B hyppyrata yhteistulos, paikka Lappeenranta
Mini 3 yhteistulos, koirakoita 19
Sija Nro Rotu Nimi Ohjaaja Seura Aika AV RV
1 7  shelam Foxy Tatiana Kwindt (RUS) 85,05 -2,95   0   
2 8 shelam Eve Sami Wessman P-HAU 73,96 -14,04 5
3 16 shelam Hermanni Tuula Temola WUOKS 79,67 -8,33 10

Eli Hermanni oli 3.!!!!
 Pojat saivat viipurin rinkeilin ( palkinto 2. sijasta) ja Pipsa 7,5 kg ruokaa (Purina Cup 3. sija) !Ja tietty - vinkulelu Piille.
Nyt kai sitten pitäisi lokakuussa lähteä Purina-areenalle semifinaaleihin??? :)

                                     Kaunista Juhannusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti