koirat

koirat

1. syyskuuta 2013

Hermannille toinen Agiserti!!!

Mutta ensin lauantaipäivään Savonlinnassa 24.8.
Pipsa Piin kanssa kisattiin maxi 1:ssä kaksi agirataa ja tuomarina oli Salme Mujunen. En ole yli viiteen vuoteen kisannut Salmen radoilla. Olen pitänyt Salmen radoista, koska ne ovat aivan jotain muuta kuin muiden tuomareiden -eikä Salme pettänyt nytkään!
Ensimmäisen agiradan alku oli perinteistä ykkösten rataa, mutta loppusuoralla oli U-putken jälkeen 3 aitaa, muuri ja vielä 3 aitaa. Katselin hieman kauhuissani tuota radan loppua, mitenköhön saisin Piin etenemään sen suoraan.....
Radan alku oli (taas kerran) lentävä: Pii lähti, kun aukaisin pannan. Mutta ehdin silti mukaan. A:lla hätäilin ja Pii ei hakenutkaan sen jälkeen rengasta ja kun lopulta hyppäsi sen, niin meni sitten väärään putken päähän. Jatkoin silti rataa kuin virhettä ei olisi tullutkaan, ja se oli aivan oikea ratkaisu. Se loppusuora - huusin Piille: MENE  ja niinhän Pii eteni, taakseenkatsomatta maaliin asti  :o. Ilman hylkyä Piin aika olisi riittänyt kakkossijaan , -13,85.

Toinen agirata oli edellinen käännettynä. Nyt vain muurin paikalle laitettiin vielä yksi aita eli alkusuora oli 7 aitaa, sitten u-putki ja kepit, huh! Halusin lyödä vetoa järjestäjien kanssa miten pitkälle ehtisin ennen kuin Pii kääntyy takaisin hyppysuoralta....
Lähtö: lentävä, mutta silti hallittu. Pii eteni hyppy kerrallaan kohti putkea ja minä pingoin perässä aivan ihmeissäni. Miten se nyt tuolleen osaa edetä??? Myöhästyin hieman kepeiltä ja P törmäsi jalkaani; kielto. Mutta sain jatkettu rataa yllätävän hyvin. Radalta merkittiin 3 vitosta, olisiko ollut muurin ja pituuden palikat? Jälkeen päin tulin siihen tulokseen, että Pii piti  alku- sekä loppuhyppysuoria hyppytekniikkatreeninä ja eteni sen takia niin sujuvasti.
 Joka tapauksessa tulos 15, aika - 14,61 (etenemä noin 4,2 m/s) ja sijoitus 2. :)

Hermannin kanssa sitten sunnuntaina Kotkaan ja kolme rataa: 2 agi ja yksi hypäri. Tuomarina Anne Huittinen.
Eka rata lähtikin hyvin, ohjaus toimi ja lopulta 0-tulos sekä sij. 2. ja AGISERTI!!!!
Seuraavalla agiradalla H lipsahti väärään putkeen ( niin kuin moni muukin) ja hypärillä ohjaukseni oli liian, aivan liian varovaista eli kaksi hyl-tulosta. Mutta kotona juhlittiin meidän toista sertiä!
Pieni suuri  Hermanni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti