koirat

koirat

6. lokakuuta 2013

Syksy on kulunut opiskellen ja kisaten


Tässä tärkeimmät kuulumiset syyskuulta:

Wuoksen Agility Urheiljoiden agikisat 7. ja 8.9.
Pipsan kanssa kisasin lauantaina Sami Topran kahdella agiradalla. Eka radalta hylky ( väärä putken suu) ja toiselta tulos 10 (kaksi kieltoa) , sijoitus oli 6. Eka rata oli sujuva, toinen taas "väkisin väännetty".

Kuvat Mirkka Kalmari


Hermannin kanssa mini3:ssa sunnuntaina eka agiradalta 0-tulos, sij. 4/19, seuraavalla puomilta kontaktivirhe eli 5 ja vauhdikkaalta hypäriltä hylky.

Kuvat Mirkka Kalmari

Seuraavana viikonloppuna kävimme Amorosan kasvattajatapaamisessa. Tapahtuman yhteydessä kaikista koirista otettiin geenitutkimusnäytteet eli Pipsa, Hermanni ja Saimi luovuttivat verta tutkimukseen.
Saimi sisarustensa ja emonsa kanssa

verta luovutettu tutkimukseen
Sitten seuraavana lauantaina28.9. lähdin Mikkeliin Hermannin kanssa kisaamaan kolme rataa. Tuomarin piti olla Salme Mujunen, mutta koska startteja oli todella paljon, niin minit tuomaroi Siimes. Minähän en ole oikein pärjännyt Siimeksen radoilla, mutta nyt teimme kolme 0-tulosta!!!! Eli Hermannille TRIPLA ja SM-nollat ovat kerätty!!!

Hermannille tripla 0-tulos ja minulle uudet kisakengät :)

WUOKS:n seuramestaruuskisoissa meille ei tullut menestystä: Saimi medimölleissä hylkääntyi kolmella loppusuoran kielolla. Pii teki tosi hyvän radan kilpaililevien maxien radalla, mutta kaadoimme 4. esteen ennenkuin Pii ehti sen suorittaa, ja siitä HYL. Hermannille minien radalta kaksi kontaktivirhettä ja kielto kepeiltä: tulos 15 ja sij. 7. 

Saimi kuvattiin 3.9.2013:
Terveystulokset
PäiväysKohdeTulos
20.9.2013
kyynärnivel
lonkkanivel
0/0
A/A
3.9.2013

silmätutkimus
polvilumpiolux.med.
sydämen kuuntelutulos
ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
0/0
ei sivuääniä
24.9.2012silmätutkimusei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 

Eli terve koira :)

Saimi kävi 28.9 jo toisen kerran hyppytekniikkakoulutuksessa. Saimme uudet treeniohjeet; jos rimat ovat liian korkealla, Saimi hyppää pää pystyssä! Joten harjoitukset toteutetaan matalilla rimakorkeuksilla.

perussarja + etäisyyden arviointi

Alastuloharjoitus


Syksy 2013

                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti