koirat

koirat

13. syyskuuta 2014

Elokuun kisat

Kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua paljon!

17.8.2014 Agikisat Mikkelissä Hermannin kanssa eli mini 3:n 2 agirataa ja yksi hyppyrata.
Hermannille hyppyradalta ja sitä seuraavalta agiradalta 0-tulos eli tuplanolla!!! Hermannin etenemä oli tosi hyvä: hypärillä 4,19 ja agiradalla 3,84 m/s .  Viimeisellä agiradalla olin kai jo niin vauhdin hurmassa, että jarrutukset unohtuivat ja H paineli A:lta suoraan putkeen eikä kääntynyt oikealle niin kuin olisi pitänyt ;)
Tuplanolla Mikkelissä 17.8.2014 Hermanni <3

19.8.2014 Imatran Kennelkerho järjesti Speed-race, möllirallytoko ja putkiralli-tapahtuman.
Pipsa juoksi kaksi Speed-race osuutta; 50:n metrin matka taittui ajassa 6,65 , keskinopeus 38,7 km/t.
Möllirallytokoa kokeilin ensimmäisen kerran Pipsan kanssa. Säännöt olivat oudot ja Piin virheet johtuivat minun tietämättömyydestä. Mutta ei se tulos mikään huono ollut  79/100,  ajassa 1.05.

Sitten putkiralli: neljä putkea muodosti radan, putkia mentiin yhteensä 7 kertaa. Pii kisasi vain yhden radan ja meni neljänteen putkeen väärästä päästä. Sen korjaaminen vei meiltä palkintosijan, mutta hauskaa oli :) Piin aika 18,93, yhden putken uusimisen kanssa.
Hermanni kisasi putkirallin myös ja oli kilpailevien pienien koirien kolmas! Aika 18,38. Saimi sai kisata pienissä möllikoirissa - yksi putken ohitus, mutta sijoitus 3. Aika 20,56.
Rallytoko ja putkirallikuvat co Margareetta Lennroth-Hulkkonen

Rallytoko: Lähtö

kierrä koira

pujottelu
Hermanni putkessa

Pii lähtö


Pii putkessa

24.8.2014 oli Pipsa vuoro kisata agilitya ja tällä kertaa Savonlinnssa. Pii teki loistavat radat, mutta... yksi pieni lipsahdus kahdella radalla samanlaisessa kohdassa vei mahdollisuuden tuloksen saamiseen. Pii hyppäsi aidan väärästä suunnasta sekä hyppy- että agiradalla. Toisella agiradalla Pii lähti pujottelusta yhtä keppiä liian aikaisin ja ehti hypätä seuraavan esteen. kuvat Miia Kierikki-Malinen

Ei!!!!

Elokuun viimeinen viikonloppu Pipsan kanssa Kotkassa Lintukodossa pyrrileirillä

kuva Seija Vikman
kuva Heidi UtriainenEi kommentteja:

Lähetä kommentti