koirat

koirat

27. syyskuuta 2014

Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja onnistumisia!

Syyskuun 6. - 7. päivä oli meidän oman seuran viralliset agilitykisat Mikonpuiston kentällä Imatralla.
Ykkösten radat olivat lauantaina. Tuomari Minna Väyrynen oli tehnyt kivan agiradan: Piin lähtö onnistui upeasti aita - pituus ja kepit. Sitten putki -aita - puomi- aita ja putki.Putkelta olisi pitänyt kääntyä renkaalle; käskytin Piitä sen ollessa vielä  putkessa rengas-käskyllä, mutta jostain syytä Pii tuli suoraan minua päin! Kaaduin ja otin vasemmalla kädellä vastaan vaistomaisesti. Sattui!!! Mietin hetken mitä teen - eikun ylös ja jatkamaan rataa. Saimme kiellon renkaalta ja lopussa vielä A:n alastulokontaktivirhe. Maaliin tullessa en pystynyt ottamaan Piitä hihnaan, vasenta rannetta koski vietävästi. Seurakaverit auttoivat. Sain kylmäpakkauksen ja tukisiteen ranteeseen ja kyydin päivystykseen. Ranne lastoitettiin ja sain kipulääkettä. Ja takasin kisoihin. Piin tulos agiradalla oli 4. tuloksella 10.
Ollessani lääkärissä seurakaverini Riitta oli pyynnöstäni yrittänyt kisata Piin kanssa seuraavan agiradan, mutta Pipsa oli lähtenyt etsimään minua. Hyppyradan alkuun ehdin jo takaisin ja Riitta yritti uudelleen starttia Piin kanssa. Jäin seisomaan lähtöalueen taakse, jotta Pii näki minut. Nyt Riitan ja Piin lähtö onnistui, Pipsa teki kaunista rataa. Voi että jännitti!!! Pii teki puhtaan radan eli 0-tulos ja ensimmäinen LUVA :)

 

Riita ja Pii (kuva Mirkka Kalmari)
Pii (kuva Mirkka Kalmari)
Palkinto ( kuva Mirkka Kalmari)

Sunnutaiaamuna tankkasin itseni kipulääkkeillä, laitoin ranteeseen vahvan tukisiteen ja eikun kisaamaan Hermannin kanssa kaksi agilityrataa! Hermannille molemmilta radoilta 0-tulos ja sijoitus 4. Hermannin kuvat Mirkka Kalmari


Maanantaina ranteeni kuvattiin ja sieltä löytyi kaksi murtumaa :(
murtumat radiusluun päässä ja veneluussa :(

Käteen laitettiin lasikuitukipsi ja takasin töihin :)
Ja treenit jatkuivat: agilitya Hermannin ja Saimin sekä tokoa Piin kanssa. Seurakaverin alkoivat treenaamaan agilitya Piin kanssa.
WUOKS:n seuramestaruudet ratkottiin 13.9.2014. Kisasin Saimin kanssa medimölleissä: Saimi voitti tuloksella 10 ( kielto ja A:n alastulokontakti virhe). Kilpailevien koirakoiden radalta Hermannille harmittava kielto putkelta, johtuen huonosta viennistä: tulos 5 ja sij. 6. Nyt vuorostaan Teija kisasi Piin kanssa kilpailevien maksien radan - ja tulivat toiseksi tuloksella 5! (kielto). Aivan upeaa!!!!
Pii on mahtava koira, oli ohjaaja kuka vaan, niin Pii suorittaa rataa taitavasti. Ja jopa hallitummin kuin minun kanssa ;)
Wuoksen Agility Urheilijat: seuramestaruuskisat 2014
medimöllien seuramestari ja kilpailevien maksien seuramestaruus hopeaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti