koirat

koirat

19. helmikuuta 2016

Agilityn pentukurssia ja Saimin sterolointi

Sheltti Saimi steriloitiin 26.1.2016. Suunnittelin tätä jo syksyllä, mutta työasiat veivät silloin niin paljon aikaa ja voimia, että operaatio jäi tämän vuoden puolelle. Ja sanoisin, että sterkka tehtiin viime hetkillä, koska Hurma alkaa yhä enemmän kiinnostua tyttökoirista ja oppi toissa viikolla nostamaan jalkaakin pissiessään :) Saimilla olisi olleet juoksut huhti-toukokuussa, joten pyrri-sheltti sekoituksia olisi voinut tulla!


Saimi leikattiin Imatran eläinklinikalla, Pekka Sarkanen oli tehnyt leikkauksen todella pienestä haavasta, noin 3 cm. Haavassa oli kaksi ommelta, jotka Saimi sai poistettu heti seuraavana päivänä!
Teippasin haavan ja se pysyi kiinni ilman ompeleitakin. Nyt steriloinnista on jo kohta 4 viikkoa ja Saimi on toipunut nopeasti ja hyvin: voimme vähitellen aloittaa taas agilityn harjoittelemisen.

Pipsan kanssa olen jatkanut harvakseltaan rallytokotreenejä, agilityharkoissa käymme viikottain. Kerran viikossa olen käynyt Piin, Hermannin ja Hurman kanssa omatoimitreeneissä.


Hurma aloitti 29.1. Kiitorekun agilityn pentukurssin. Kurssiin kuuluu 6 treeni/koulutuskertaa, DVD Agilitya ilman esteitä sekä kotiläksyjä :)
Ihana treenata lämpimässä ja siistissä hallissa. Ja Hurma on tosi oppivainen, vain keinu ja puomi hieman ovat  Hurmasta outoja esteitä, mutta alastulokontakti on super - porrasharjoittelu on tuottanut tulosta. Ohjausharkoissa minulla on eniten oppimista sokkarissa eli persjätössä. Se kun ei ole kuulunut minun ohjauskuvioihin aiemmin. Valssit kyllä menee!
Ja nyt aloitimme keppien harjoittelun pelkien ohjureiden varassa - muutama kerta ja Hurma tajusi systeemin!
Hurma 9 kk 3.2.2016 : 10 kg ja noin 42-43 cm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti