koirat

koirat

19. maaliskuuta 2016

Muistoja, möllikisoja ja mätsäri

Sain Teijalta ihanan videon viime syksyn piirinmestaruuskilpailujen minien joukkueradalta. Kyllähän se Hermanni vielä ihan mukavasti kulki :)
Kuluneen talven aikana Hermannnin kuulo on heikentynyt todella paljon, Hermanni on lähes kuuro! Mutta vielä agility menee, kun vain muistan ohjata liikkeellä enkä äänellä. Wuoksen epävirallisissa agilitykisoissa 10.3.2016  Hermanni oli 5. tuloksella 10 ja hieman yli aikaa. Virheet tulivat keinulta ja huonosta putkeen ohjaamisesta - eli en siis ohjannut vaan huusi "putkeen" - Hermanni tuli mukanani ohi putken.
Hermanni osuus minien joukkueradalla syyskuussa 2015, Hermanni 11 v. Kuvaus Teija Hinkkanen.


Hermannille tuli 5.3. täyteen 10 vuotta ensimmäisestä virallisesta agilikisasta. Silloin pidin päiväkirjaa kisoista manuaalisesti ;) Tämän kunniaksi Hermanni kisaa vielä 25.3.2016 Wuoksen iltakisoissa.


Pii on harjoitellut agilitya ja rallytokoa. Riitan kanssa sovimme, että Pii kisaa Pääsiäisenä pitkänperjantain iltakisoissa Riitan kanssa. Tässä heidän tyylinäyte:

Kävimme Piin kanssa 12.3. Parikkalassa kertomassa rallytokosta Parikkalan koiraharrastajille.

Sheltti Saimi ja pyrri Hurma kävivät juoksemassa 27.2. IKK:n epiksissä putkirallin; mukavaa oli. Saimi taisi sijoittua neljänneksi Ja Hurmakin juoksi kaikki neljä putkea! Lisäski Saimi voitti medimöllien agilityradan tuloksella 5 (kielto putkelta) .
Wuoksen epiksissä 10.3. Saimi voitti medimedimöllit puhtalla radalla, -17,73! Ykkösten rata oli tosi vaikea, ja se hyllytettiin kolmella kiellolla.
Saimi medimöllit voitto puhtaalla radalla!

Pyrri Hurman kanssa on käyty Kiitorekulla pentu/alkeiskurssia, jonka päätösrata tehtiin 11.3.  - 8 estettä! Tässä vidota Hurma "keinuharjoittelusta"


Hurma ja Saimi kävivät 13.3. SPY:n match show:ssa - Hurma sai taas kerran pennuissa punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut hienosta esiintymisestä huolimatta. Saimi sai pienissä koirissa sinisen nauhan ja oli lopulta sin. pienten koiren 4. :)
Hurma 10 kk


Saimi

 Kivana lisäsnä mätsärissä oli 5 pyrriä :)

Ja Hurma siis täytti 10 kuukauttta 3.3. - nyt ollaan jo maxirajassa - saa nähdä kuinka käy....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti