koirat

koirat

29. huhtikuuta 2016

Kohti kevättä!

Ihanaa, kevät tulee ja illat ovat jo tosi valoisia! Piin treeniaika muuttui keskiviikkona klo 19-21, mutta luonnon valon lisääntymisen myötä jaksaa hyvinkin valvoa arki-iltana :)

Lauantaina 9.4 kävin kaikkien neljän koiran kanssa LAU:n epävirallisissa agilitykisoissa, tosin Hurma oli vain turisti ja palkintojen hakija :) Kisasin mini-, medi- ja maxikoiran kanssa sekä mölli- , 1.-luokassa ja 2-3. - luokan radoilla. Juoksin yhteensä 5 rataa ja  palkinnoilla oltiin kolme "virallista" ja yksi "epävirallinen" kerta. Saimille puhdas möllirata, sij. 2.  1-luokan radalta Saimille yksi kielto, muuten hyvä rata - kepitkin meni -  sij .2. Vaikka Pii on jo 2-luokkalainen, halusin kisata sen kanssa 1- luokan radan. Piille tältä radalta kielto viimeisellä esteellä ja lopulta myös rima putosi, kun hyppäsi sen niin läheltä.  Koska kukaan ykkösluokkalainen ei saanut tulosta, palkinnot jaettiin kahdelle 2.- luokan koiralle, joista Piillä oli parempi tulosJa lopuksi Hermannille 2-3.- luokan rata; kielto kepeiltä, kun seisoin koiran edessä. Ja kun koira ei kuule niin eihän se osannut hakea keppejä näkemättä ! Mutta kuitenkin 3. sija! Pii hyllytti tämän radan jo toisella esteellä, nyt virtaa oli enemmän kuin ensimmäisellä radallla. Hurma toimii hienosti kavaljeerina ja haki palkinnot :)


Hermanni täytti 12 vuotta 11.4.2016 - minun ihana pieni shelttini <3 Toivottavasti vielä vuosia on vielä edessäpäinkin. Eikä H:a tunnun haittaavan, vaikka kuulo on jo tosi huono, vain kovimmat äänet tuntuu kuulevan.

Pyrri Hurma täyttää toukokuun alussa vuoden. 24.4. pääsimme vielä kerran match showssa pentuluokkaan, ja Hurma sai taas kerran punaisen nauhan eli oli pariansa parempi tuomarin mielestä. Tämä taisi olla Hurman neljäs mätsäri, ja aina ollaan saatu punainen nauha, mutta koskaan ei olla päästy palkinnoille. Enpä uskonut nytkään käyvän niin, mutta ....
Hurma pentujen pun 1. !

Hurma match show:n BIS 4.

kuva Ari Hänninen

kuva Ari Hänninen
Ja uudet haasteet odottavat....
Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti