koirat

koirat

3. huhtikuuta 2016

Pääsiäinen ja lomaa!!!

Tämä video kuvaa hyvin meidän Pääsiäisajan menoa :)

Eli toimintaa oli!

Kiirastorstaina sain autoni kuntoon ja kuljetusasiat olivat kunnossa. Pitkäperjantai-iltana/ alkuyönä seurammme järjesti AviaSport -areenalla agiliytkisat kaikille luokille. Aluksi  suunnittelin ilmoittavani myös Saimin ensimmäisiin virallisiin, mutta onneksi en kuitenkaan tehnyt niin. Hallin "äänimaailma" olisi varmasti ollut liikaa varautuneelle sheltille.
Aussie Pipsa kisasi seurakaverinin Riitan kanssa kaksi 2-luokan rataa. Eka rata oli hyvä, mutt Pii kieltäytyi menemästä puomille eikä Riitta uusinut sitä, joten HYL. Myös toiselta radalta HYL, taisi tulla kielloista.
Pipsa ja Riitta 25.3.2016 co Anne Lind


 Myös sheltti Hermanni kisasi kaksi agilityrataa: eka rata 0, mutta yliaikaa 6,26 sek ja etenemä 3,36 m/sek, sijoitus 12/25.Toisella radalla kepeillä virhe, H lopetti pujottelun kahta keppiä liian aikaisin, joten vitonen ja yliaikaa 10,52, sij.  8./25. Oli tosi mielenkiintoista ohjata kuuroa koiraa! Kaikki ohjaus piti tehdä liikkeellä, äänellä ei pystynyt pelastamaan mitään :)
Hermanni 25.3.2016  11,5 kk

Perjantaiyönä oli sitten vielä esteiden siirto takaisin hallille, ja kotona olin puolen yön aikaan.
Lauantaina oli vuorossa liikenteenohjausta Lappeenrannan koiranäyttelyn talkoissa.
ei taida tämä homma olla ihan minun juttuni ;)

 Pääsiäsisunnuntaina pääsin sitten katsomaan itse näyttelyä siskontyttöni kanssa; pyrrejä, ausseja ja shelttejä. Raija toi minulle turkinhoitoaineita Hurmaa varten ja pikkupyrri pääsi heti pesulle, kun tulin kotiin.
Näyttelyssä oli mukana myös Saimin kaksi tytärtä ,yksivuotiaat Merli ja Vella

Puhdas Hurma :)
 Hieman harmitti, kun en ollut ilmoittanut Hurmaa ja Saimia näyttelyyn......
Sitten vielä sunnuntai-iltana läksin tanssimaan Kouvolaan Kuntotalolle! Mahtavat tanssit, orkesterina Pekkaniskan Pojat! Joten Pääsisäismaanantai menikin levätessä. Ja sitten alkoi viikon loma!
Lomalla tuli lenkkeiltyä pitkiä aamulenkkejä Saimaan rannalla, syötyä ja nukuttua.

Tänään 3.4.2016 pyrri Hurma on kuukautta vaille vuoden ikäinen. Tokojuttuja tehdään, samoin agilityyn valmistavia harjoitteita. Hurma on tosi sylikoira, iltaisin kun yritän neuloa nojatuolissani, niin Hurma tulee  hyvin ketterästi syliini!


Hurma 11 kk, noin 10 kg ja 43 cmEi kommentteja:

Lähetä kommentti