koirat

koirat

25. marraskuuta 2017

Hurmalle RTK2 !!!

Yksi tavoite taas saavutettu Hurman ja minun yhteistyössä!

En uskonut vielä alkuvuodesta, että pystyisin kisaamaan Hurman kanssa rallytokossa haisteluongelman takia. Mutta ilmeisesti koira "aikuistuu" ja harjoittelu kannattaa! Kun RT -piirinmestaruuskisat menivät hyvin, niin ilmoitin Hurman vielä toiseen AVO-luokan rallytokokilpailuun Lappeenrantaan.

Knowhau ry järjesti rallykisat 12.11.2017 Etelä-Karjalan koiraurheiluhallissa. Halli on sama, jossa käymme joka toinen viikko treenaamassa agilitya. Tiesin, että saatan onnistuakin Hurman kanssa tässä hallissa, eli haistelu ei olisikaan ongelma.....

Mutta sitten sairastuin itse pari päivää ennen kisoja rajuun vatsatautiin, ja kisa-aamunakin oloni oli heikko. Radalla oli spiraalikin, ja ajattelin pyörtyväni sinne pyöriessäni tuossa tehtävässä. Kisaaminen ei siis nyt jännittänyt, mutta oma vointi jännitti.

Tuomarina oli Taru Leskinen, eli sama kuin piirinmestaruuksissa, mutta onneksi Hurmalla oli AVO-luokasta yksi hyväksytty tulos Hannele Pirttimaalta. 
Hurman tulos: hyväksytty 96/100, sij. 2. /18. 😊
Virheet: 
- tehtävä 4: spiraali, py ja tvä -1 p x2, tässä pelotti, että Hurma lähtee haistelemaan ja pyörrytti. 
- tehtävä 6: pyörähdys -1 p  ov, annan liian voimakaasti vartalolla apua pyörimiskäskyyn
- tehtävä 12: istu - askel oikealle - istu, vino  -1 p
Tuomarin kommentti: hienosti kannustat koiraasi

Hurma, FI MVA RTK1 RTK2 Tottakai Enks Oo Fakiiri, minun pikku maxipyrri 💖
Ja vähän vielä agilityakin: 
Kisattiin Hurman kanssa LAU:n kisoissa 29.10.2017 maxi 2 -luokassa kaksi agirataa ja hypäri. 
Eka agiradalta kielto kepeiltä, tulos 5 (aika -3.49), joten ei noustu vielä kolmosiin. Mutta taas palkinnolla; Hurma oli tällä radalla 2. 
kuva Anne LInd


Hypäriltä tuli myös yksi kielto, kun en tajunnut U-putken jälkeen muurin olevan kuin seinä Hurmalle. Toiselta agiradalta  puomin kontaktivirhe, ja kielto ja virhe kepeiltä.
kuva Anne Lind


25.11.2017, saimme sitten Wuoksen Agility Urheilijoiden pikkujouluissa parhaan maxi 1: n  koirakon palkinnon. Hurmalla oli yhtä paljon hyväksyttyjä tuloksia 1. ja 2. luokassa, mutta 1. luokan pistekertymä oli suurempi. 
Hauskaa Joulun odotusta! T: Foxtrot with dogs

2 kommenttia: