koirat

koirat

5. marraskuuta 2017

Rallytoko piirinmestaruuskilpailut sekä agilitya

Lokakuu sisäsi kilpailuja niin rallytokossa kuin agilityssakin.

Ensin agia:

7.10.2017  kisattiin Hurman kanssa Kouvossa Mattson radoilla maxi 2:ssa. Eka agirata lähti vauhdilla käyntiin, ja 0-tuloshan siita tuli! LUVA ja voitto. Hurma sai muumimukin 😊
Toisella radalla Hurman vire nousi jo liian korkeaksi, ja ohjattavuus kärsi. Lopulta Hurma meni puomille uudelleen, joten meille poikkeuksellinen hylky väärän esteen suorittamisesta!


Pikkupyrri maxi 2:n voittaja!

meidän toinen LUVA-tulos maxi 2:sta

14.- 15.10.2017  osallistuttiin Hurman kanssa Jirka Vierimaan koulutuksiin: "Leiki ja pelaa"ja "Treenikupla". Lisäksi lauantain-iltana kävin kuuntelemassa luennon "Palkkio vai helpotus".
Toivottavasti opin jotain, mutta yllättävän vaikealta tuo oikea-aikainen palkkaaminen tuntuu....

Tässä sitten videota 17.10.2017 agilitytreeneistämme siskoni kuvaamana. Sokkarit eivät ole koskaan oikein kuuluneet ohjauskuvioihini, mutta nyt Hurman kanssa ne onnistuivat 😊

21.10.2017 järjestiinn Lappeenrannassa Kymen kennelpiirin rallytokon piirinmestaruuskilpailut. Osallistuin aussie Piin ja pyrri Hurman kanssa RT-joukkuekilpaan toisessa Imatran Kennelkerhon joukkueessa. Mahtava päivä! IKKN:n toinen joukkue voitti ja meidän joukkue tuli 3.:ksi 😊. Tuomarina Hannele Pirttimaa.

Hurma kisasi AVO-luokassa. Muistoissa oli neljä hyllytettyä kilpailua aiemmin, mutta nyt onnistuttiin. Ja vaikka houkutus-tehtävässä oli maksalaatikkoa 😮!!!

Hurman tulos: hyväksytty 91/100pist
Virheet tulivat
- tehtävä 2: 360 astetta oikeaan, -1 pist, vino.
- tehtävä 3: koira eteen, vasemmalta sivulle, -1 pist ov ( olisiko ollut liikaa käsiapua?)
- tehtävä 7: istu , käännös oikeaa, istu, - 1 pist tvä. Tässä kohtaa Hurma haistoi jo maksalaatikon!
- tehtävä 8: houkutus , -1 pist. Onnistuttiin ohittamaan se maksalaatikko!!!!
- tehtävtä 9: 270nastetta käännös vasempaan, -3 pist. käännös oli laaja, olin niin helpottunut edellisen tehtävän onnistumisesta. 
- tehtävä 10: istu - 1-2-3 askelta/istu, -1 pist ov
- tehtävä 14: pyörähdys , -1 pist ov
Tuomarin kommentti: Hieno rata, taitavaa yhteistyötä!

Kuvat Pauliina Havo
Tehtävä 6

Tehtävä 4

Tehtävä 14

Tehtävä 10


Pipsan rata Voittaja -luokassa ei sitten onnistunutkaan; Pii oli aivan selvästi tulossa agilitykilpailuihin ( RT-koe järjestettiin LAU:n agilityhallissa). Voi sitä koiran pettymystä, kun radalla oli vaan rt-kylttejä. Eli en saanut Pipsaan kunnollista kontaktia koko radan aikana, ja ennen maalia laitoin käteni taskuun ottaakseni hihnan! Tajusin vasta,kun käsi oli taskussa, että en ollut ohittanut vielä maalikylttiä !!! Eli hylätty. 

Mutta silti piirinmestruusjoukukue pronssia!Osa IKK:n pronssijoukkueesta

Pronssimitalistit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti