koirat

koirat

21. heinäkuuta 2013

Pipsalle TK1 ja Agirotutunnelmia


Kiireinen kesäloma on ohi! Tein opinnäytetyötä lähes joka lomapäivä, mutta jäihän tuota aikaa muuhunkin.
Edellisen tokokisan jälkeisessä huumassa ilmoitin Piin Imatran Kennelkerhon tokon iltakokeeseen heinäkuun alussa. Olisihan tuota voinut odottaa elokuuhunkin, jolloin on piirinmestaruuskoe, mutta tehty mikä tehty.

Nyt Pii oli toisena ja paikallamakuu tehtiin muutenkin kahdessa erässä, joten väliin jäi hyvin aikaa "viritellä" Piitä. Tosin paikkamakuu ei mennyt niin kuin tavallisesti; Pipsa kävi maahan vasta toisella käskyllä! Siitä jäi inhoittava tunne, että nyt menee pieleen ja voisin lähteä saman tien kotiin :(
No yritin kuitenkin tsempata itseäni ja unohtaa tuon alun - ja ilmeisesti onnistuinkin aika hyvin. Vain liikkeestä seisominen meni pieleen, muuten Pii seurasi aivan loistavasti ollakseen kisatilanteessa jännittävän ja hermoilevan ohjaajan kanssa. 


TOKO
30.9.2012
4.6.2013
2.7.2013
Luoksepäästävyys
10
10
10
Paikalla makuu
10
10
8
seuraaminen kytkett.
8,5
8
8,5
seuraaminen taluttimetta

8,5
7

9
maahanmeno seuraam.

8
7
8
Luoksetulo
10
10
9
seisominen seuraam.
8
9
5
estehyppy
10
10
8
Kokonaisvaikutus
10
7
8
 Pisteet:
      183
173
164

 Tuloksena siis 164 p ALO 1 ja TK1 !!!!!
 Pii täytti 5 vuotta Agirotuviikonlopun perjantaina, juhlistimme synttäreitä agiharkoilla. Lauantaina aamuyöstä pakkasin sitten kaikki koirat autoon ja suuntasin kohti Tamperetta Agitrotuun. Hermannin olin ilmoittanut Finnish Open karsinta radalle ja Piin yhdelle agiradalle. Sunnuntaina oli sitten joukkuekisan vuoro, jonne Pii joutui varakoirana ja H:n kanssa kisasin seniorien epävirallisen SM kisan.

Huomasin, että kun en odota tulokselta liikaa, niin rata onnistuu - Hermannille karsintaradalta 0-tulos, sij. 32./150. No 25 parasta pääsi jatkoon, joten seuraava koitos oli Piin kanssa. Maxi 1 rata oli mukava, mutta Piin lähtö oli arvatenkin "lentävä". Alku kuitenkin onnistui, mutta sitten tuli kepeiltä kielto, taisi siinä pari rimaakin tulla alas, pituuden palikka kaatui ja vielä yksi kielto. Aika kaamea rata, mutta silti tulos: 25, aika -9,76! Ja kai jotenkin pitää olla tyytyväinen sillä 59maxi koirakosta vain 14 sai tuloksen radalta - ja Pii oli 14. :)

Seuraavana päivänä oli epäviralliset joukkuekisat, meidän joukkue oli Lehmäjengi. Pii starttivuoro oli kolmantena joukkuessa. Harmikseni en huomannut ettei Norris suorittanutkaan viimeistä aitaa ja läksin liikkeelle Piin kanssa liian aikaisin, jouduin uusimaan lähdön. No sitten radalta tuli kaikkiaan 4 "hylkyä", mutta rimat kestivät ylhäällä ja kontaktitkin onnistuivat. Joukkueemme sijoitus oli 19./53.


Epävirallinen SenioriSM rata oli sunnuntaina illansuussa, päivä oli ollut lämmin ja väsytti. Mutta odotukseni olivat korkealla, liian korkealla. Varmistelin Hermannin menoa liikaa, ja lopulta H eksyi putkeen puomin sijasta eli hyl. Mutta mukava rata muuten. Agirotukuvat Anne Lind. Ja tässä vertailuna SM-kisojen finaaliradan kuvat /co Anne Lind
märkä pieni koira!

 
 
mutta Hermanni hyppää vaikka inhoaa vettä!

Ai niin - vielä yksi kuva! Saimi ja Pipsa viettivät Agirodussa  aikaa samassa häkissä, Hermannilla oli oma kevythäkki. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti