koirat

koirat

22. marraskuuta 2013

Marraskuun pimeydessä

Tämä on pikapäivitys.
Opinnäytetyöni tekeminen on juuri nyt toteutusvaiheessa ja minun pitäsi alkaa raportoida mitä olen tehnyt sekä tuloksia.

Tein pari viikkoa sitten yhtä Hermannin saamaa kiertopalkintoa varten kuvakollaasin vuoden 2013 saavutuksista. Samalla tein kollaasit Pipsasta ja Saimista.

Hermanni:
14 0-tulosta 2013 (11/2013 mennessä), niissä yksi tupla- ja yksi triplanollatulos! Osallistuminen Kirkkonummella järjestettyhin SM-yksilökisoihin, josta hypäriltä 0-tulos! Toinen agiserti elokuussa!  Kymen kennelpiirin agilitynpiirimestaruus yksilökisan 2. Ja SM-nollat ensi vuodeksi on jo kerätty. Jos Hermanni kestää terveenä ja hyväkuntoisena, - täyttää 10 v huhtikuussa - niin Tampereella nähdään kesäkuussa!

Lisäksi Hermanni menestyi mätsäreissä ollen Helluntaina LPR:ssa BIS 1 :)

Pipsa:
Agilityssa oltiin niin lähellä 0-tulosta useita kertoja eli hyviä hyl-ratoja ja kolme 5-rataa. Pipsa osallistui agirodussa Lehmäjengi-joukkueeseen ja piirinmestaruuskisoissa WUOKS:n  maxijoukkueeseen.
Mutta tokossa saatiin kaksi ykköstulosta ja Pipsa sai "etumerkinnän" TK1.

Saimi: 
Shelttineiti täytti vuoden elokuussa. Agilitya ollaan opeteltu maltillisesti: lähtö käskystä, puomin kontakti kunnolla ja irtoamista. Saimi osaa nyt kaikki esteet, kepit mennään vielä ohjureilla. Haastetta on varmuuden saamisessa, Saimi alkaa "mietiskellä" herkästi, kun ohjaus on sille käsittämätöntä :) 
Saimi tapasi elokuussa sisaruksensa sekä emonsa kasvattajan luona. 

tervesin
Tuula
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti