koirat

koirat

24. tammikuuta 2014

Uuden vuoden alku

Tammikuu lähenee jo loppuaan enkä ole oikein ehtinyt tehdä mitään ;)

Saimilla oli tokat juoksut itsenäisyyspäivästä lähtien ja agitreeneihin tuli kunnon tauko. Saimi on niiiiin erilainen koira kuin aiemmat agikoirani, paljon "pehmeämpi" tietyissä tilanteissa, mutta sitten taas välillä löytyy tosi luonteikas shelttityttö, joka laittaa vastaa jopa Pipsalle! Hermanni on käynyt agihallilla "verryttelemässä" , säännöllisempi treenaaminen aloitetaan, kunhan aamut valkenee ;)

Pii Pipsa Pippuri satutti itsensä vuoden 2013 viimeisissä agitreeneissä - törmäsi mielettömässä vauhdissa ja huonossa tulokulmassa muuriin. Muurin keskipalikat tulivat Piin vasemman jalan päälle, mutta onneksi vammat olivat vain lihasruhjeita, huh! Nyt tammikuun agitreenit ovat menneet upeasti. Olen saanut lähteä treeneistä todella tyytyväisenä ja hyvällä mielellä  - Pii on vaan niin <3  <3  <3
Ja toinen meille iso asia, jonka Pii on talven aikana oppinut on nouto. Tosin hommaa on harjoiteltu vain kotona eteisessä, mutta kun lähtötilanne syksyllä oli, ettei Pii edes koskenut noutokapulaan saati hakenut sitä!
Hiomista noutoliikkeessä on edelleen paljon, mutta kehitystä tapahtuu koko ajan :)

Tässä vielä joulun, uuden vuoden ja tammikuun alun kuvia:
Pii Jouluna 2013

Hermanni ja Saimi

Jouluaatto 2013


Agitreenien jälkeen :)

Rajajääkärialokas ja onnellinen Saimi

Loppiaisena tuli lumi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti