koirat

koirat

1. kesäkuuta 2014

Toukokuu - match show'n ja agikisojen vuorottelua.

Toukokuuhun on mahtunut yhdet agiepikset, kahdet viralliset agilitykisat sekä kaksi match showta normitreenien lisäksi.

Toukokuun alussa Wuoksen epävirallisissa agilitykisoissa Saimi oli palkinnoilla eli mölliradalta  0-tulos, aika -10,47 ja sijoitus 1.

 Savonlinnassa oli agikisat 10. ja 11.5. 2014. Hyvä kenttä, kivat radat  ja ihana maisema.
 Lauantaina 10.5 oli Piin vuoro. Eka agiradalta hylky, kunn viimeinen keppiväli jäi pujottelematta, enkä minä edes huomannut sitä. No, rata ei kuitenkaan olisi ollut virheetön - tuloslappuun oli merkittyi yksi kielto ja se 'keppivitone' ennen hylkyä. Toiselta agiradalta kaksi vitosta ja yksi kielto, aika kuitenkin -13,28. Viimeisenä oli hyppyrata, joka sujui aivan loistavasti. Neljänneksi viimeisen aidan rima kuitenkin tippui, kun käänsin Piitä liian aikaisin :)  Mutta oltiin silti toisia :)

 kuvat co Miia Kierikki-Malinen

hallittu lähtö??
 


Hyppyrata: tämä rima tippui

2. palkinto :)

ja ne maisemat :)
Sunnuntaina sitten satoi - koko päivän ja rata oli tämän näköinen:

Sateesta huolimatta Hermanni kulki aivan hyvin. Eka agiradalta vitonen ohjausvirheestä johtuen, toinen agirata sujui erinomaiseti, kunnes etenin liikaa ja H eksyi väärälle aidalle eli hyl. Hyppyradalta sitten vihdoin 0-tulos, aika - 2,35.

Seuraavana sunnuntaina 18.5. oli vuorossa mätsäri LPR:ssa.  Hermanni veteraaneissa punaisten 2., Pii isoissa  punaisten 3. ja Saimi pienissä sinisten 1.  Saimi esiintyi loistavasti, mutta BIS -kehässä ei tullut sijoitusta. "palkintopöytä"
 24. - 25.5.2014 oman seuran järjestämät agikisat. Piillä oli kolme rataa lauantaina. Eka rata oli katasrofi - Pii komensi minua koko ajan eikä hakenut esteitä. Kepit olivat radan seitsemäs este ja Pii lopetti pujottelun liian aikaisin. Aioin korjata kepit alusta, mutta Pii hyppäsikin yhden ylimääräisen aidan. Silloin - komensin Piin sivulle ja seurautin sen pois radalta. Olisittepa nähneet sen ilmeen!!Seurakaverit kertoivat jälkeenpäin Piin kulkeneen katsellen ympärillään olevia esteitä - tähänkö tämä loppui?? Seuraava agirata sujuikin sitten jo paremmin, kohtaloksemme koitui kuitenkin puomin jälkeen putken väärä pää.  Ja sitten hyppyrata: vain toisena olleen aidan rima tippui, muuten onnistunut rata! Tulos 5, aika -7,14 ja sijoitus 1.!!!!!! Posche kulki oivallisesti!
 kuvat co Mirkka Kalmari:

kilpailunumeromme oli 13 ;)


 
Sijoitus 1.  :)


Hermannille sunnuntaina agiradalta kielto kepeiltä ( erittäin huono ohjaus), aika -2,17, toiselta agiradalta 10, virhe kepeiltä ja lentokeinu, aika - 0,84 ja hypäriltä vihdoin 0-tulos, aika -2,81. Hermannilla on nyt 13 0-tulosta: 9 agilityradalta ja 4 hyppyradalta - SM-kisoihin ollaan ilmoittauduttu!

kuvat co Mirkka Kalmari:
pieni Hermanni


Sitten vielä yksi mätsäri Helatorstaina:
Saimaan SnaPit:n mätsärissä Hermanni minun esittämänä veteraanien sinisten 1. ja Reetan kanssa juniorhandler 2. Shelttityttö Saimi on reipastunut kovasti kevään aikana ja esiintyi tosi varmasti: pienten punaisten 1. ja BIS 2 !!!!! 
 
kauniit sheltit


 Niin - ja sainhan minäkin todistuksen 23.5.2014. 
Nyt nautitaan kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti