koirat

koirat

16. elokuuta 2015

Kesä!

Ihana kesä ja loma!
Olin heinäkuun alusta melkein 6 viikkoa lomalla. Tosi kivaa!
Lomaan mahtui mattojen pesua, pensasaidan leikkaamista, puun kaatoa, tanssimista ja soittamista, mutta ennen kaikkea koirien kanssa olemista ja toimimista.
Kävimme heinä-elokuun aikana kolmissa agilitymöllikisoissa ja yksissä virallisissa kisoissa.

22.7.2015 Laun agiepikset:
sheltti Saimi (medimölli) kisasi elämänsä ensimmäisellä ykkösten radalla kolmen kiellon veroisesti, mutta kepit sujuivat uskomattoman hyvin; auspai Pii kai totesi ykkösten radan olevan "liian helppo" ja suunnitteli omat ratakuviot (HYL)ja teki todella sujuvaa rataa ja hankalan keppikulmankin, joten tulospaineet jäivät 11-vuotiaalle Hermannille. Hermanni paineli 3,8 m/s etenemällä puhtaan radan 2-3 lk:ssa ja oli 3. 
Pyrri Hurma oli kuin "kotonaan" kisoissa; ihmiset olivat kivoja eivätkä hallissa vieraat ääneetkään pelottaneet.

Hermanni ja Hurma Laun agiepiksissä
 26.7.2015 Hamina, viralliset agilitykilpailut:
Tuloksista vastasi taas Hermanni: eka agiradalta kielto kepeiltä ja pari sekkaa yliaikaa, toisella radalla putosi kaksi rimaa, mutta nyt mentiin alle ihanneajan reilu sekuntti ( vesisateessa!) Ja lauantaina Piin kanssa kisatessani rataprofiili palautti mieleen vajaa vuosi sitten tapahtuneen kaatumiseni, joten jotain on kummaa on jäänyt kummittelemaan päähän. Toisella agiradalla olisimme sijoittuneet kolmansiksi tuloksella 25 ellen olisi uusinut puomia......

6.8.2015 Laun agiepikset:
Pii (tulos 20,86) ja Saimi( tulos 5) sijoittuivat molemmat luokkansa 7. ihan kelvollisilla radoilla, mutta Hermanni oli puhtaalla radalla 3.!

12.8.2015 WUOKS agiepikset:
 Nurmikenttä agiepikset: Päivän numerot olivat 0 ja 2.:) Eli joka koiralle omassa luokassaan puhdas rata ja sijoitus 2. Hurma sai monta lelua!
Olin Mervin ja hänen mitteleiden kanssa SAVPK:n järjestämällä agilityleirillä Villa Taivaannastassa Kiteellä 7. - 9.8.2015. Mukana minulla oli Pii ja Hurma. Kiva paikka, mukavia ihmisiä ja agitreeniä!
Pääsimme myös Piin kanssa moikkaamaan Hansua, joka oli Kiteellä paimennuskilpailuissa :)

Pyrri Hurma on saanut monta kaveria kesän aikana:
Hurma 8,5 vk ja shelttipentu Nenne (kuva Virpi Hämäläinen)

Hurma 10 vk ja lapinkoirapentu Halla

Hurma 13,5 vk ja meksikonkarvatonkoirapentu Lyyli (kuva Roosa Heikura)

Hurma 14 vk ja espanjanvesikoirapentu Minni


Hurma 3 kk (kuva Claudia Ottka)
 
Eka kertaa Lammassaaressa kaikkien kanssa: sheltti Saimi 3 v, aussie Pipsa 7 v, sheltti Hermanni 11 v ja pyrri Hurma 12 vk

Sain siskoltani ihanan lahjan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti